Op zoek naar het perfecte kampeermiddel

De vrienden Sytse en Ton ontdekken Delft

 

In aflevering 6 van Camp to Go volgen we de kampeeravonturen van de twee vrienden Sytse (64) en Ton (67). Ze gaan met de Eriba Touring 542 caravan op vakantie naar stadscamping Delftse Hout, genieten van zwembad- en meerplezier, en delen hun passie voor wandelen, fietsen en watersporten. Sytse’s naderende pensioen brengt een zoektocht naar het perfecte kampeermiddel via Camp To Go, met Ton als behulpzame gids. Sander heeft weer handige tips voor je. Kortom, een veelzijdige aflevering. Mis het niet!

Sytse (64) en Ton (67), fervente kampeerliefhebbers, vonden elkaar tijdens een groepsreis voor singles in 2019. De acht singles, waarvan drie mannen en vijf vrouwen trokken samen door Denemarken. Hoewel ze op de camping niet de vrouw van hun dromen vonden, ontstond er wel een sterke vriendschap tussen Sytse en Ton.

Samen op pad in Aruba

 

Na de vakantie nodigde Ton Sytse uit om hem te vergezellen in Aruba, waar Ton drie maanden vrijwilligerswerk deed in het lokale ziekenhuis. Tussen werkuren door verkenden Sytse en Ton het eiland samen, genietend van wandelingen, diners, voetbalwedstrijden en ontdekkingstochten.

Humorvolle verschillen: Sytse en Ton’s unieke band

Ton omschrijft Sytse als een ‘droogkloot’ en een ‘gekke professor’. Ondanks hun verschillende interesses klikte het toch tijdens de single-vakantie. Sytse gaat binnenkort met pensioen en droomt van rondreizen in een buscamper. Ton helpt hem graag in de zoektocht naar een geschikte kampeeruitrusting.

Gedeelde passies: wandelen, fietsen en watersporten

De twee vrienden zoeken elkaar twee tot drie keer per jaar op, delen hun passie voor activiteiten zoals wandelen, fietsen en varen en hebben een gezamenlijke liefde voor watersporten. Sytse’s langgekoesterde wens om te parachutespringen staat nog op de agenda, mits Ton zijn hoogtevrees kan overwinnen.

Op zoek naar het perfecte kampeermiddel

 

Met Sytse’s naderende pensioen in 2024, staat zijn verlangen om vrijelijk van camping naar camping te reizen centraal. Zijn zoektocht naar het ideale kampeermiddel, bij voorkeur een buscamper, vindt plaats via zijn deelname aan Camp To Go. Ton, zelf ook op zoek naar nieuw kampeercomfort, staat klaar om hem te assisteren.

Ton’s onmisbare vakantie-essentie: de bakplaat

 

Terwijl Ton terugkijkt op een fietsvakantie met een klein tentje in juni 2023, verlangt hij naar meer comfort vanwege zijn leeftijd. Echter, één item dat altijd met Ton meegaat op vakantie is zijn ‘beroemde’ bakplaat, waarmee hij volgens Sytse graag voor de hele camping kokkerelt.

Eriba Touring 542 – Caravan

 

Ton en Sytse gaan op vakantie met de Eriba Touring: dé ideale metgezel voor de ultieme roadtrip. Deze caravan is niet alleen perfect voor beginners, maar past ook bij alle auto’s met rijbewijs B. De Eriba Touring caravan heeft een gestroomlijnde voorkant voor zuinig brandstofverbruik en een hefdak met trendy tentdoekramen voor een aangenaam binnenklimaat.

Personaliseer jouw reiservaring

Je kunt de caravan pimpen en van een persoonlijke touch voorzien met verschillende kleuren, interieurdesigns en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan vrolijk geel of een rood exterieur. Deze caravan is helemaal te personaliseren naar jouw wensen! 

Veilig en wendbaar ontwerp

De Eriba Touring onderscheidt zich door zijn stevige frame en compacte afmetingen, waardoor hij zowel veilig als wendbaar is. Verbaas je over de overvloedige opbergruimte, inclusief handige dakbergkasten en slimme oplossingen.

Comfortabel Kamperen

Ontdek het vaste bed achterin, dat een verborgen zee aan opbergruimte herbergt. De gezellige zitgroep biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Geniet van de koudschuimmatrassen en een zachte matrasbeschermer, waardoor je na een dag vol avonturen heerlijk kunt ontspannen.

Een oase van rust voor wereldse avonturen

Waar je ook naartoe gaat, deze caravan biedt de perfecte plek om te ontspannen en op te laden voor nieuwe avonturen overal ter wereld. Met de Eriba Touring ben je klaar voor grenzeloos kampeerplezier!

Vakantieplezier op stadscamping Delftse Hout

De twee vrienden vieren vakantie op een stadscamping die zich bevindt in het recreatiegebied Delftse Hout. Toeristische staanplaatse zijn gescheiden van de vaste plaatsen. Comfortplaatsen bieden een verharde ondergrond, water en afvoer. Grenzend aan de camping wacht een kinderboerderij met een verfrissende waterspeelplaats. De nabijgelegen Grote Plas biedt mogelijkheden voor watersporten en vissen.

Stadse charme op loopafstand

Stadscamping Delftse Hout is gunstig gelegen op 20 minuten lopen van het centrum van Delft. De camping biedt dan ook gemakkelijke toegang tot bezienswaardigheden, terrasjes en stadsleven. Fietsverhuur en stadsbussen zijn beschikbaar. Houd er rekening mee dat gasten jonger dan 21 jaar niet kunnen boeken.

Zwembad en Meerplezier

 

De camping beschikt over een verwarmd buitenzwembad met apart spetterbad voor de kleintjes en een recreatiemeer voor zwemmen, surfen, en andere wateractiviteiten. De speeltuin, jeu-de-boulesbaan, en tafeltennis zorgen voor eindeloos vermaak.

Kinderanimatie en eetgelegenheden

In de schoolvakanties biedt de camping een animatieprogramma, inclusief knutselsessies, sportactiviteiten, en avondshows. Op het terrein zijn er diverse eetgelegenheden, waaronder een restaurant, een snackbar en een campingwinkel voor boodschappen.

Ontdek de omgeving

 

Met Delft op loopafstand en gemakkelijke toegang tot steden zoals Den Haag, Rotterdam, en Amsterdam, biedt Vakantiepark Delftse Hout een perfecte uitvalsbasis voor diverse uitstapjes in de Randstad. Ontdek historische bezienswaardigheden, botanische tuinen en geniet van het bruisende stadsleven in de nabijgelegen steden.

Tip(s) van Sander

 

Sander tipt deze week als de Reich Mover. Een krachtige helper die de caravan moeiteloos op de door jou gekozen plek rangeert. Zelfs op smalle plekken. Ook benoemt hij de voordelen van een verzekering bij Aveco: advies op maat, de beste voorwaarden en een vervangende kampeermiddel.

Ook kijkt Sander mee met de ACSI FreeLife TestTour in Zwitserland Berner Oberland.

Elke zaterdag én zondag bij RTL4

Deze aflevering van Camp to Go is te zien op zaterdag 16 december, 17.00 uur bij RTL4. De herhaling was te zien op zondag 17 december.

Ontdek de vrijheid van kamperen met Camp to Go!

Eerdere afleveringen (seizoen 1, 2 en 3) terugkijken doe je hier.