Oud en nieuw bij Bürstner en Tabbert

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs tref je bij Bürstner een oude bekende aan, want na 3 jaar is daar toch weer succesnummer Averso van stal gehaald en een compleet nieuw leven ingeblazen. De concullega’s van Tabbert zeggen een bekende naam juist vaarwel: de Da Vinci gaat uit productie en daarvoor in de plaats maken we kennis met de Cazadora. En ook die is uiteraard in Utrecht in levenden lijve te ervaren.

Bürstner gaat de Averso (foto boven) en Averso Plus leveren in 8 indelingsvarianten met een maximum van maar liefst 7 slaapplaatsen en een stahoogte tot wel 208 centimeter. In de Averso Plus tref je standaard een hefbed aan en met de nieuwe MyBürstner app kun je op afstand via je telefoon verlichting en verwarming bedienen of het peil van de watertank raadplegen.

Net als de Averso positioneert Tabbert de nieuwe Cazadora (foto onder) in de ‘hogere middenklasse’. Het interieur van de nieuweling blinkt uit in sfeer en je kunt kiezen uit 7 indelingen, van bijna 7 meter tot een tandemasser van ruim 9 meter en met maximaal 8 slaapplekken. Reken verder op geïsoleerde wanden, een lichtgewicht chassis en een dak van bijna 5cm dik. Oftewel: een reisgenoot voor alle seizoenen!

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!