Tabbert Cazadora en VAN-Jorn zijn Caravan en Camper van het Jaar

Op de eerste dag van de 59e Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht is de spiksplinternieuwe Tabbert Cazadora door de ANWB uitgeroepen tot Caravan van het Jaar 2025. De verkiezing Camper van het Jaar -van de ANWB in samenwerking met NKC- werd gewonnen door VAN-Jorn.

Volgens de jury is de Tabbert Cazadora “een zeer nette, met goede materialen afgewerkte caravan met een luxe uitstraling. De uitrusting is standaard zeer rijk en de caravan heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. De elegante buitenkant, het stalen Dyonic chassis en de FoldXpand achterwand zijn daar het bewijs van. Een lust voor het oog. Handig is de service-box met watervulopening, aftapkranen, boiler en stroomaansluiting, alles gemakkelijk toegankelijk via één serviceluik. Het interieur is zorgvuldig afgewerkt met kwalitatief goede materialen als bovenkastjes met soft-close, automatische vergrendeling en trilvaste legplanken. De sfeer is warm door de luxe bekleding, de donkere houttinten en de wanden met ruitelementen. De geïntegreerde sfeerverlichting en de wand met fotolijstjes voor je vakantieherinneringen maken de ruimte lekker huiselijk.”

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!

Modulaire campervan

Over de winnaar van de titel Camper van het Jaar 2025 zegt de jury: “De modulaire bouwwijze van VAN-Jorn zal menig kampeerder aanspreken. Want door gebruik te maken van losse modules die uitwisselbaar zijn kan iedereen zelf zijn favoriete indeling kiezen. Dat is in de camperbouw uniek. De gepassioneerde, jonge makers hebben goed nagedacht over verschillende stijlen en smaken. Opvallend is de nieuw ontwikkelde badkamermodule met douche en toilet, in deze klasse zeer bijzonder. De materialen van hout en aluminium geven een duurzame uitstraling en de organische vormen zorgen voor een bijzonder ruimtelijk effect. De jury juicht dit Nederlands initiatief toe omdat je als beginnende camperaar een grote verscheidenheid aan mogelijkheden hebt binnen een betaalbaar segment.”