15-jarige Quinten opent Kampeer & Caravan Jaarbeurs met zijn fietscaravan

Woensdag 2 oktober gaat de 59e Kampeer en Caravan Jaarbeurs van start in Utrecht. De officiële opening wordt verricht door de 15-jarige Quinten de Jong met zijn zelfgebouwde fietscaravan. Deze jonge Willie Wortel rijdt woensdagochtend door de beurshallen en heet de allereerste bezoekers welkom.

Quinten trok afgelopen zomer de aandacht van de regionale TV-zender RTV Noord, omdat hij geheel op eigen houtje een mini-caravan heeft gebouwd die hij met zijn fiets kan voorttrekken. Zijn fietscaravan is uitgerust met zonnepanelen en het frame heeft Quinten helemaal zelf in elkaar gelast. Het kluswerk ging soms met een beetje hulp van paps, maar zeker 90 procent van al het werk heeft Quinten zelf gedaan. Hij heeft zichzelf bovendien geleerd om te lassen. Zo’n topprestatie verdient natuurlijk een mooi podium op het grootste kampeerevenement van Nederland. Op woensdag 2 oktober om 10u00 mag Quinten dan ook de officiële opening verrichten voor de 59e Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Heb jij al tickets? Scoor ze hier met 2,50 euro korting per persoon! Kinderen t/m 12 jaar mogen voor slechts 1 euro mee naar binnen.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!