Bijna 42.000 bezoekers op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Kamperen is ontzettend populair en dat was goed te merken in Utrecht afgelopen week! Zondag 6 oktober was de laatste dag van de 59e Kampeer & Caravan Jaarbeurs en daar gingen gedurende 5 beursdagen maar liefst 42.000 bezoekers door de poortjes. Dat waren er flink meer dan vorig jaar. En natuurlijk staat de beurs ook in 2025 weer op de kalender!

Dit jaar was er bijzondere aandacht voor duurzaamheid, technologie en innovatie; op de beursvloer werden dan ook vele primeurs en innovaties gepresenteerd. Het evenement heeft de verwachtingen van zowel exposanten als bezoekers overtroffen en de organisatie kijkt trots terug. Rachel Jankowsky, beursmanager: “Samen met ruim 200 exposanten en 42.000 enthousiaste kampeerliefhebbers hebben we de beursvloer doen bruisen. We hebben gemerkt dat de kampeerbranche volop in beweging is en hebben ook dit jaar opnieuw bewezen het grootste kampeerevenement van Nederland te zijn.”

Geweldige entourage

Leo Diepemaat, voorzitter van de branchevereniging KCI (Kampeer & Caravan Industrie) en medeorganisator van de beurs: “We hebben genoten van bomvolle gangpaden, primeurs zoals de compacte lichte en gestroomlijnde caravan van Easy Caravanning en het succesvolle Duurzaamheidscongres, waar in drie categorieën de Duurzame KampeerAwards werden uitgereikt. We merken het niet alleen in de verkoopcijfers, ook op de beursvloer zien we dat kamperen ongekend populair is.” Exposant Norbert van Noesel van Thetford voegt hier aan toe: “Dat kamperen ‘hot’ is hebben de enorme publiciteit rondom de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en het groeiende bezoekersaantal wel bewezen. In een geweldige entourage hebben wij weer duizenden consumenten kunnen adviseren en service verlenen. We kijken tevreden terug en zijn er volgend jaar zeker weer bij!”

De nieuwe datum voor de beurs van volgend jaar is inmiddels ook bekend: woensdag 1 tot en met zondag 5 oktober 2025.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!