Duurzame KampeerAwards: stem op jouw favoriet

De genomineerden voor de Duurzame KampeerAwards 2024 zijn bekend, jij kunt nu je stem uitbrengen én daarmee 2 gratis tickets voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs winnen. In drie categorieën komen organisaties in aanmerking voor de titels ‘Meest Duurzame Kampeermiddel’, ‘Meest Duurzame Innovatieconcept’ en ‘Meest Duurzame Kampeerplek’. De winnaar wordt bekend gemaakt op 2 oktober 2024, hieronder lees je hoe je kunt stemmen.

De ontknoping van deze verkiezing vindt plaats tijdens het Duurzaamheidscongres Kampeerbranche, op de eerste dag van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dit congres en de verkiezing worden georganiseerd door de belangenorganisaties Kampeer & Caravan Industrie, ANWB, BOVAG, Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) en HISWA-RECRON. Je kunt nu stemmen op de genomineerden in elke categorie via de speciale website. Door te stemmen maak je tevens kans op twee gratis entreekaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

And the nominees are...

In 2023 werden de Awards gewonnen door Easy Caravanning met hun TakeOff als Meest Duurzame Kampeermiddel, Camping Weltevreden als Meest Duurzame Kampeerplek en het Second Tent Event als Meest Duurzame Innovatieconcept. De genomineerden voor dit jaar zijn:

Meest duurzame kampeermiddel
– Unvolt Caravan
– VAN-Jorn elektrische modulaire buscamper
– Leaf Campervans
– MINK-E
– eVentje camperbus
– Fixxter

Meest duurzame kampeerplek
– Camping ’t Weergors
– Camping Holmhoeve
– Ons Buiten
– De Lemeler Esch Natuurcamping
– De boergondier
– RCN De Jagerstee
– Vakantiepark Ackerstate

Meest Duurzame Innovatieconcept
– The Wine Pack
– Watersaver
– Vriflex
– Boer-Inn
– GoBoony
– Lacros elektrische vouwfiets
– Hertzinger Green Connect
– Smarttank
– In-Duc

Breng hier je stem uit en win 2 kaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!