Kijk zaterdag naar Camp to Go op RTL4! Dan zie je deze campings!

Komend weekend kamperen we met het tv-programma in Denemarken. In alweer de laatste aflevering van dit tv-seizoen neemt Sander Janson opnieuw beginnende kampeerders mee naar drie mooie Deense campings. Hier geven we je alvast een preview over de campings waar onze Camp to Go-kandidaten gaan kamperen!

Tijdens het tweede seizoen van Camp to Go hebben we acht afleveringen lang gekampeerd op de leukste campings in Nederland en vier afleveringen in Denemarken. De laatste zie je zaterdag 19 maart op RTL4 (17u) en de herhaling volgt meteen zondag, om 11.30u, ook op RTL4. De andere afleveringen kun je hier terugzien. Meer over Denemarken vind je hier en hier. In de aflevering van komend weekend gaan Marilyn en Wijnand voor het eerst kamperen met hun zoon Jesse (12), in een vouwwagen. Wijnand is gek op vissen, dus komende zaterdag ga je zien of er nog een visje op de bbq belandt… En dan hebben we de twee andere families nog! Onder foto stellen we de Deense campings van komend weekend alvast aan je voor.

Camping Gammelbro
Camping Gammelbro is een grote camping met ruim 500 kampeerplekken, 40 huuraccommodaties en 7 sanitairgebouwen. De camping ligt direct aan zee, met een mooi zandstrand. Bij een Deense campingverkiezing eindigde camping Gammelbro op de eerste plaats en daar is de familie Knudsen harstikke trots op – ze zijn inmiddels de derde generatie aan het roer van camping Gammelbro, die al 60 jaar bestaat. De camping is verdeeld in verschillende kampeerveldjes. Voor kinderen zijn er knutselworkshops, je kunt skelters huren en er is een mooi binnenbad met glijbanen en allerlei drijvende speelattributen. Ook is er een indoor speelruimte met tafeltennis, poolbiljart en airhockeytafels en buiten kun je sportief aan de slag op de sportvelden (voetbal, volleybal), of met minigolf. Ook is er een supermarkt voor dagelijkse boodschappen. Extra leuk zijn de buitenkeukens waarvan je gebruik mag maken en er is een cafetaria voor als je ‘ns geen zin hebt om te koken. Op het brede zandstrand kun je lekker zonnen en zwemmen handig is dat ook op het strand sanitaire voorzieningen zijn. Door de ligging is de camping populair bij watersportliefhebbers want je kunt hier fantastisch zwemmen, surfen, duiken, vissen en kajakken. Zaterdag zie je de camping op tv en als je niet kunt wachten, dan lees je hier meer.

Camping Hobro
Hobro City Camping Gattenborg ligt in een prachtig natuurgebied, maar toch vlak bij het dorp Hobro, want dat ligt niet verder dan tien minuutjes lopen over een mooi natuurpad. Hobro is de grootste stad in de gemeente Mariagerfjord, met 12 duizend inwoners en een gezellig stadscentrum met winkels, leuke restaurantjes en terrassen. De camping ligt vlak bij de Mariager fjord; de mooiste van Denemarken – daar zijn veel mensen het over eens. Op de camping sta je op ruime, afgescheiden plekken. Het terrein is terrasachtig aangelegd. Er is een campingwinkeltje voor de dagelijkse boodschappen, je kunt er gasflessen omruilen en je kunt gebruikmaken van de barbecue-hut op het terrein. Handig: bij de receptie kun je fietsen huren. Camping Hobro heeft verder een met zonne-energie verwarmd zwembad, een speeltuin voor de kinderen en als je niet zelf over een caravan, camper, vouwwagen of tent beschikt, dan kun je op Hobro camping prima terecht in een van de gezellige huisjes die op het terrein staan. En, handig als je je eigen bootje meeneemt: de camping heeft en boothelling! Meer info vind je hier.

First Camp Frigård
First Camp Frigård wordt omringd door bossen en ligt aan de Flensborg fjord – met een heerlijk zandstrand: heerlijk om te zwemmen, om te gaan windsurfen of kajakken bijvoorbeeld. De camping ligt op drie kilometer van de Duitse grens, vlak bij het dorpje Kruså, in Zuid-Jutland. De familiecamping zelf is licht glooiend en verdeeld in lange kampeervelden, hier en daar terrasvormig zodat je een mooi uitzicht hebt. Ook kun je kiezen uit schaduw- of zonplekken. Voor tenten is er een apart veld. Op de camping is een snackbar aanwezig en een pizzeria. Prettig is het buitenzwembad met rondom zonnebedden waar je lekker op kunt relaxen. Voor levensgenieters is er ook wellness, met en sauna, zonnebank en een paar borrelende jacuzzi’s waar je heerlijk kunt ontspannen. Op de camping is er een grote speeltuin, plus een indoorspeeltuin, en daarnaast is er een sportveld. Het animatieteam organiseert allerlei activiteiten voor kinderen in alle leeftijden, dus vervelen is er niet bij op camping Frigård. Vanaf de camping zijn er diverse fietsroutes waarmee je de omgeving kunt verkennen. Meer weten over de camping? Klik hier.

Tot zo ver de campings. Hou de Camp to Go-website in de gaten, want deze week stellen we ook de families aan je voor én we verklappen met welke kampeermiddelen ze op stap gaan! Aflevering 12 van Camp to Go zie je zaterdag 19 maart om 17u bij RTL4 en de herhaling is op zondagochtend 20 maart om 11.30u, ook op RTL4. Eerdere afleveringen kun je hier terugkijken en HIER kun je jezelf aanmelden als tv-kandidaat voor het derde seizoen!