'Mister Camping' Sander Janson elke dag op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Woensdag 2 t/m zondag 6 oktober ben je van harte welkom op het Startersplein van Camp to Go op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. ‘Mister Camping’ Sander Janson heet je daar elke dag welkom en demonstreert samen met diverse experts een keur aan kampeermiddelen. Zodat jij de juiste keuze kan maken!

Ben jij een beginnende kampeerder, of gewoon toe aan iets nieuws? Kom dan vooral naar het grote Camp to Go Startersplein tussen hal 7 en 8 tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Van woensdag tot en met zondag tref je daar elke dag de grootste en bekendste kampeerexpert van Nederland: Sander Janson. Samen met deskundigen van diverse fabrikanten demonstreert hij ter plekke daktenten, vouwwagens, caravans, campers en tenten. Je kunt Sander en de andere experts het hemd van het lijf vragen en alle kampeermiddelen van binnen en buiten bekijken. Daarnaast geeft Mister Camping dagelijks een aantal presentaties over de trends en ontwikkelingen in het kampeerlandschap. Sander Janson ken je natuurlijk als hét gezicht van onze eigen TV-serie Camp to Go op RTL4 en inmiddels maakt hij al zo’n 25 jaar (!) campingprogramma’s. Lange tijd reisde hij voor het razendpopulaire Campinglife heel Europa door, vaak met zijn bekende TV-partners Corine Boon en Marit van Bohemen. Sinds enkele jaren presenteert hij dus Camp to Go en de nieuwe afleveringen daarvan zie je vanaf medio december elke zaterdag op RTL4.

Heb je al kaartjes voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs? Bestel ze hier met minimaal 2,50 euro per persoon! Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor slechts 1 euro mee naar binnen.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!