Nóg een kampeerprogramma op NPO1!

Dinsdag 3 september om 20u30 start alweer het 13e seizoen van ‘We zijn er bijna!’ bij Omroep MAX op NPO1, maar de publieke omroep heeft nóg een kampeerprogramma in het vat. Vrijdag 6 september start KRO-NCRV met ‘Groeten vanaf de camping’, waarin het wel en wee van 6 campingeigenaren wordt gevolgd.

In het nieuwe programma krijgen we een kijkje achter de schermen bij 6 campings in heel Nederland. In 10 afleveringen nemen de campingeigenaren ons mee in het reilen en zeilen van het drukke zomerseizoen. Het programma is vanaf vrijdag 6 september wekelijks te zien om 20u30 bij KRO-NCRV op NPO 1. ‘Groeten vanaf de camping’ laat de verbindende kracht van de camping zien en geeft een uniek kijkje in het bruisende en hectische leven van de campingeigenaren en hun vaste gasten.

Paaldansen

In het programma zien we onder andere een paaldansdemonstratie op de ‘mannencamping’ van Wim en Peter, de eerste vakantie zonder ouders op de jongerencamping en het grote zomerfeest op de vrijwilligerscamping van Erik en René, dat in het water dreigt te vallen door noodweer. Elke aflevering staat garant voor ontspanning en avontuur. Van de voorbereiding en opbouw van het seizoen, het ontvangen van gasten, de dagelijkse activiteiten en uiteindelijk de afbouw: het komt allemaal aan bod in ‘Groeten vanaf de camping’. Kijken dus!

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!