Offroad rijden tijdens de Hymer Xperience Days

Van 24 tot en met 27 oktober 2024 organiseert camperfabrikant Hymer op Evenementenlocatie Watergoed in Valburg een nieuwe editie van de Xperience Days. Hier kun je alle nieuwe modellen zien én ervaren, onroad en offroad. Geheel in de geest van Oktober Kampeermaand profiteer je ter plekke ook van aantrekkelijke aanbiedingen.

Donderdag 24 en vrijdag 25 oktober zijn exclusief gereserveerd voor genodigden van Hymer-dealers en op zaterdag 26 en zondag 27 oktober is iedereen welkom die het merk en de nieuwe modellen wil beleven. Zelf offroad rijden kan met een van de nieuwste modellen en je ziet er sowieso de nieuwe Grand Canyon S700 als Xperience Edition en Blackline, maar bijvoorbeeld ook de Venture S, ML-T 570 4×4 Crossover en BMCI 680. Verder vind je er heel veel items uit de Hymer-collectie, zoals fietsendragers en kleding, en wordt uitleg gegeven over de bijzondere techniek die wordt gebruikt in een Hymer. Bovendien kun je profiteren van mooie aanbiedingen en je kunt je natuurlijk uitgebreid laten adviseren.

Aanmelden voor de Xperience Days en inschrijven voor het proefrijden kan via de speciale website. De deuren zijn geopend van 9u30 tot 17u00.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!