Aflevering twee van Camp to Go seizoen 4

Tinne en alexander ontdekken Møns Klint

Het nieuwe seizoen van Camp to Go op RTL4 belooft een bron van inspiratie en praktische tips te zijn voor jouw komende kampeeravonturen. In aflevering twee, die aanstaande zaterdag om 17.00uur te zien is bij RTL 4, maak je kennis met Vlaamse duo Tinne (24) en Alexander (26). Ze krijgen van ons een Malibu Diversity 640 LE K Campervan mee naar het betoverende Møns Klint in Denemarken waar hun passie voor kamperen en ontdekken tot leven komt.

Een Vlaams avontuur: Tinne (24) en Alexander (26)

De Vlaamse Tinne (24) en Alexander (26) zijn sinds november 2022 een stel. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de Budapest Rally, een reis van 2500 km door Europa. Beiden hebben ze een druk leven. Tinne is nog bezig met haar studie en heeft onlangs haar opleiding Interieur afgerond. Nu volgt ze de studie Management & Organisatie. Alexander werkt in het familiebedrijf, een takeldienst. Tinne heeft een passie voor fotografie, terwijl Alexander een drummer is. Hij was vroeger lid van de scouting.

Vakanties als kans om elkaar te leren kennen

Hoewel Tinne en Alexander nog niet samenwonen, grijpen ze vakanties aan om quality time met elkaar door te brengen en elkaar beter te leren kennen, gezien hun nog prille relatie. Alexander bezit twee Volkswagenbusjes waarmee ze al veel reizen hebben gemaakt. Samen hebben ze landen als Zweden, Frankrijk, Denemarken, het Verenigd Koninkrijk en Nederland bezocht.

Avontuurlijke geesten en reislustige harten

Dit avontuurlijke stel houdt er niet van om stil te zitten tijdens hun vakanties. In plaats van bij het zwembad te ontspannen, gaan ze graag op ontdekkingstocht. Ze trekken regelmatig rond met hun Volkswagenbusjes, zodat ze diverse plekken kunnen verkennen. Hoewel Tinne droomt van een lange trektocht van één of twee jaar, ziet Alexander hierin de nodige uitdagingen vanwege zijn werk in het familiebedrijf.

Malibu Diversity 640 LE K – Campervan

Bij Wisselink Caravans en Campers in Zutphen kun je een wereld van comfort en gemak ontdekken. Hier tref je ook de Malibu camper van Diversity, het luxueuze reisverblijf waar Tinne en Alexander deze vakantire mee op pad mogen. Deze camper is uitgerust met een overvloed aan kampeercomfort, slimme opbergruimte en zelfvoorzienende faciliteiten.

Doordacht ontwerp voor optimaal gemak

Van de XL-comfortkeuken met een royaal keukenblad tot de riante woon- en slaapruimte; elke hoek van deze camper is zorgvuldig doordacht. Je geniet van een ruimtelijk gevoel dankzij het vrije gezichtsveld en het slimme ontwerp. Onder de bedden bevinden zich handige opbergruimtes, waardoor je al je kampeerspullen netjes op kunt bergen. Koken wordt een plezier met de vlakke werkbladverlenging en de multifunctionele spoelbakafdekking. Brede en diepe keukenladen zorgen voor georganiseerde opslag, terwijl de universele combikast veel ruimte biedt, inclusief een krachtige compressorkoelkast van 84 liter.

Ultiem comfort voor een luxe kampeerervaring

De hindernisvrije doorgang en toegang tot de XL-badkamer bieden ultiem comfort en gemak. Kenmerkend voor de Malibu vans zijn de patrijspoorten bij het bed. Deze ronde ramen kunnen open voor frisse lucht. Bovendien voegt de bovenkast in de bestuurderscabine nog meer handige opbergruimte toe, zodat je goed uitgerust en goed bepakt op weg kunt voor een luxe kampeerervaring!

Camping Møns Klint

Tinne en Alexander bezochten tijdens hun trip de camping Camping Møns Klint. Een prachtige camping te midden van de natuur met ruime staanplaatsen verspreid over glooiende velden met bomen, struiken en vijvers. De camping ligt in een schilderachtige omgeving gelegen nabij Mons Klint.

Comfort en Avontuur in de Natuur

De camping biedt niet alleen ongerepte natuur, maar ook talloze voorzieningen en activiteiten voor alle gasten. Van de niet afgebakende staanplaatsen tot de aparte weide voor tentkampeerders, de camping is ontworpen met oog voor detail. Zo worden honden verwelkomd op een speciaal veld met een hondendouche. Verder beschikt de camping over drie moderne sanitairgebouwen, een verwarmd zwembad, midgetgolf, tafelvoetbal en tennisbanen. Daarnaast zijn er een snackbar, restaurant en winkel op het terrein, en een supermarkt op slechts vijf kilometer afstand. Er zijn ook diverse huuraccommodaties.

Sterrenpracht en onvergetelijke avonturen

Camping Møns Klint bevindt zich in een van de mooiste natuurgebieden van Denemarken, op slechts 1,5 km van de indrukwekkende Mons Klint. Het hele jaar door kun je hier de prachtige natuur en diverse wilde dieren ervaren. Wat deze plek echt uniek maakt, is dat het zich bevindt in een Dark Sky Park, waar je de Melkweg en een hemel vol sterren kunt bewonderen. De camping zelf ademt dezelfde natuurlijke sfeer uit, met kampeerplekken verscholen tussen bomen, struiken en kleine heuvels voor een intieme ervaring. Na een bezoek aan Camping Møns Klint begrijp je waarom dit een droombestemming is voor vele gasten.

Tip van Sander

Ook deze aflevering heeft Sander diverse tips voor de kijker. Bijvoorbeeld de NKC – Camperroutes door Denemarken.  Een individuele camperreis die ideaal is om in jouw eigen tempo Denemarken te ontdekken. Maar ook Aveco Expertise & taxatie. Dé specialist in camper- en caravanverzekeringen.

Elke zaterdag én zondag bij RTL4

Deze aflevering van Camp to Go is te zien op zaterdag 11 november, 17.00 uur bij RTL4. De herhaling volgt direct erna, op zondagmorgen 12 november, rond 11.30 uur ’s morgens.

Ontdek de vrijheid van kamperen met Camp to Go!

Eerdere afleveringen (seizoen 1, 2 en 3) terugkijken doe je hier.