Zaterdag op TV: Camp to Go Aflevering 4

Vijf sterren voor de familie op Roeterdink

In aflevering 4 van Camp to Go seizoen 4 – die zaterdag 9 december om 17.00 uur te zien is bij RTL4 – volgen we de avonturen van de enthousiaste familie Roeterdink uit Bathmen. Vader Bert-Jan (40), moeder Babke (36), en hun twee nieuwsgierige zoontjes Erben (7) en Walt (4), hebben pas zes jaar geleden het plezier van kamperen ontdekt. Van een volledig ingerichte tent tot hun eigen vouwwagen. In deze aflevering gaan ze op reis met de Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition Hot en strijken neer op het vijf sterren Feddet Strand Camping & Feriepark in Denemarken.

De familie Roeterdink uit Bathmen

De familie Roeterdink bestaat uit vader Bert-Jan (40), moeder Babke (36), en hun twee kinderen: de 7-jarige Erben en de 4-jarige Walt. Deze familie uit Bathmen, gelegen in de provincie Overijssel, heeft pas zes jaar geleden de geneugten van het kamperen ontdekt. Hun allereerste kampeerervaring was in een volledig ingerichte tent, maar sinds twee jaar hebben ze hun eigen vouwwagen. Ze kozen voor een vouwwagen vanwege de ruimte én om het gevoel van kamperen in een tent te behouden. Ongeveer drie keer per jaar trekken ze er met hun vouwwagen op uit.

Een welkome ontsnapping uit het dagelijkse leven

Voor de Roeterdinks is vakantie een welkome ontsnapping uit het dagelijkse leven. De belangrijkste reden voor Bert-Jan en Babke om te kamperen is echter om hun twee zoons de diversiteit van de wereld te laten ervaren. Ze bezoeken zelden tweemaal dezelfde camping. Hun meest verre reis bracht hen naar Frankrijk, omdat ze willen laten zien dat je niet per se hoeft te vliegen om prachtige plekken te ontdekken. Deze familie is milieubewust, houdt niet van stilzitten en probeert het maximale uit elke dag te halen.

Op vakantie met de Weinsberg CaraOne 480 QDK Edition Hot – Caravan

De familie ging op vakantie met de Weinsberg CaraOne hot edition 480 QDK. Een absolute topper onder de WEINSBERG-caravans. Met zijn flexibele uitrusting – er zijn 11 verschillende indelingen mogelijk – past deze gezinsvriend bij elk reisgezelschap.

Slim ontworpen voor nederlandse wensen

Deze caravan heeft een gewilde indeling met een lang vast dwarsbed voorin, een dinette tegenover het keukenblok in het midden en ruime stapelbedden achterin. De lades met de kenmerkende WEINSBERG-greep zorgen voor een overzichtelijke opbergruimte. De eethoek kan zelfs dienst doen als extra slaapruimte, waardoor deze caravan alle comfort biedt dat je nodig hebt.

Een gezellige sfeer en hoogwaardige details

Deze allround caravan inspireert met een modern design aan de binnen- en buitenkant, een bijzonder gezellige sfeer, hoogwaardige details en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Getest door gepassioneerde kampeerders

Het team achter Weinsberg bestaat uit gepassioneerde kampeerders die elke caravan grondig testen, waaronder de Edition Hot-variant die speciaal voor Nederland is samengesteld. Deze uitvoering is voorzien van veelgekozen opties, die je nu niet meer apart hoeft te bestellen.

Feddet Strand Camping & Feriepark

Familie Roeterdink kampeert tijdens hun bezoek aan Denemarken het vijf sterren Feddet Strand Camping & Feriepark in de regio Sjælland, Faxe.

Het Feddet Strand Resort is één van de grootste campings van Denemarken en bevindt zich direct naast de zee en het strand, omgeven door bossen. Met 722 afgebakende staanplaatsen, al dan niet in de schaduw, biedt de camping een scala aan accommodatiemogelijkheden in het hart van de natuur.

Faciliteiten voor Jong en Oud

Voor zowel jong als oud biedt de camping talloze mogelijkheden voor vermaak. Er is een avonturenspeeltuin, midgetgolf, springkussen, trampoline, gameroom, en een gevarieerd animatieprogramma voor alle leeftijden. Het zwembad met kleuterbad van 45 cm diep en het nabijgelegen zandstrand met watertrampoline en opblaas-speeleiland beloven waterpret voor het hele gezin.

Waterpret en Wellness

In het grote overdekte waterpark kun je genieten van de buitenjacuzzi, verwarmd binnenzwembad en een peuterbad. Verwen jezelf met ultieme ontspanning in de spa met een jacuzzi, zonnebank, whirlpool en een beautycenter. Voor de natuurliefhebbers is de zee dicht bij, ideaal voor windsurfen, wildwatervaren, kajakken, raften en waterskiën. Het strand, herhaaldelijk genomineerd als het meest kindvriendelijke strand in de omgeving, herbergt een watertrampoline en een opblaas-speeleiland.

Ontdek de Omgeving

Voor degenen die niet kunnen stilzitten, biedt de camping excursieprogramma’s, verschillende fietsroutes, hardlooptracks, mountainbiken, paardrijden en nog veel meer.

Tip(s) van Sander

Ook in deze aflevering heeft Sander weer een aantal tips voor je. Bijvoorbeeld de Aveco – Alarmcentrale. Stel dat je onderweg pech met de caravan krijgt, dan helpt Aveco je weer op weg. Kan de caravan niet in twee dagen gerepareerd worden? Dan regelt de Aveco Alarm Centrale een vervangende caravan. Zo blijf jij genieten van een zorgeloze reis!

Ook een fijne tip: wist jij dat de NKC verschillende kampeeroutes digitaal beschikbaar heeft? Dit zijn kant-en-klare routes – samengesteld voor en door camperaars – met de beste insider tips naar de mooiste plekken. Ontdek de avontuurlijke routes in je eigen tempo.

Elke zaterdag én zondag bij RTL4

Deze aflevering van Camp to Go is te zien op zaterdag 2 december, 17.00 uur bij RTL4. De herhaling volgt direct erna, op zondagmorgen 3 december, rond 11.30 uur ’s morgens.

Wegens een technische storing is deze uitzending te zien op zaterdag 9 december en de herhaling op zondagmorgen 10 december.

Ontdek de vrijheid van kamperen met Camp to Go!

Eerdere afleveringen (seizoen 1, 2 en 3) terugkijken doe je hier.