Win een luxe kampeervakantie: stem op jouw favoriete camping

Het is weer tijd om jouw favoriete kampeerstek te nomineren voor de ACSI Awards, editie 2025. Je kunt je stem uitbrengen in maar liefst 9 verschillende categorieën en daarmee maak je zelf ook nog eens kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is een luxe kampeervakantie van een week in het hart van de Franse regio Puy-de-Dôme.

Elk jaar bepaal jij welke campings de prestigieuze awards van campingspecialist ACSI in ontvangst mogen gaan nemen. Afgelopen jaar werd bijvoorbeeld vakantiepark De Leistert in Limburg uitgeroepen tot beste camping van Nederland. Maar er zijn dus ook winnaars in allerlei categorieën, want geen kampeerder is natuurlijk hetzelfde en iedereen heeft weer andere wensen en voorkeuren. Zo worden er ook per land winnaars bepaald en dat helpt jou dan weer om een goede keus te maken voor jouw volgende vakantie. Naast de luxe kampeervakantie in Frankrijk ter waarde van bijna 2.000 euro, maak je met jouw stem ook kans op een elektrische vouwfiets. Superhandig op de camping natuurlijk! Daarnaast bestaat de prijzenpot uit 3 tafel-barbecues van Mestic en 100 abonnementen op de ACSI Campings Europa-app.

Categorieën

Je kunt jouw favoriete camping(s) nomineren in 9 categorieën, te weten:

  • leukste camping voor kinderen
  • mooiste campingzwembad
  • beste fietscamping
  • beste camperplaatsen
  • meest hondvriendelijk
  • mooiste ligging
  • beste campingrestaurant
  • beste sanitaire voorzieningen
  • beste wandelcamping

Ga via deze pagina naar het stemformulier en vul de naam van de camping in waar jij op wilt stemmen. Vervolgens selecteer je de categorie waarin jij vindt dat de camping uitblinkt en geef je jouw persoonlijke beoordeling over de camping. Je kunt per camping maximaal 3 categorieën selecteren. Je mag op zoveel campings stemmen als jij wilt en dat kan van 15 september 2024 t/m 15 januari 2025. Naast de 9 categorieën is er ook een ACSI Award voor ‘Beste camping’ en ‘Beste kleine, fijne camping’. Deze prijzen worden per land bepaald op basis van het totaal aantal stemmen dat een camping ontvangt. De winnende campings worden in mei 2025 bekendgemaakt en stemmers die een prijs hebben gewonnen, ontvangen hierover in februari 2025 bericht.

Stem via deze pagina.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!